Get -10% discount for your first order here

Тайландски изненади от дърво

Тайландски изненади от дърво

Този комплект от 10 цветни моливи ви предоставя чудесната възможност да научите децата си да ценят естествената красота на природата. Всеки молив е с дължина 12 см.
Освен за творчество у дома моливите обвити с кората на дърво могат да се използват в най-различни проекти, например за празненства всред природата, скаутски лагери, дори за сватба с акцент върху природата.
Този нов продукт добива голяма популярност заради оригиналния си вид и получава отличен отзвук всред потребителите, които използват моливите за подарък на приятели, за рожден ден на детето си или за самите тях. Една от потребителките дори споделя, че след като 3-годишната й племенничка получила тези моливи за подарък на рождения си ден, удивена възкликнала: „Бобрите ли ги направиха?”
Продуктите на Sawatdeee ще помогнат на детето ви от малко да заобича природата и да се радва на естествената й красота, а рисуването с техните моливи със сигурност ще се превърне в едно от любимите му занимания. Но това не е единственият продукт, предлаган от компанията, който би бил от полза за млади и стари.