Тайландски изненади от дърво

Тайландски изненади от дърво

Този комплект от 10 цветни моливи ви предоставя чудесната възможност да научите децата си да ценят естествената красота на природата. Всеки молив е с дължина 12 см.
Освен за творчество у дома моливите обвити с кората на дърво могат да се използват в най-различни проекти, например за празненства всред природата, скаутски лагери, дори за сватба с акцент върху природата.
Този нов продукт добива голяма популярност заради оригиналния си вид и получава отличен отзвук всред потребителите, които използват моливите за подарък на приятели, за рожден ден на детето си или за самите тях. Една от потребителките дори споделя, че след като 3-годишната й племенничка получила тези моливи за подарък на рождения си ден, удивена възкликнала: „Бобрите ли ги направиха?”
Продуктите на Sawatdeee ще помогнат на детето ви от малко да заобича природата и да се радва на естествената й красота, а рисуването с техните моливи със сигурност ще се превърне в едно от любимите му занимания. Но това не е единственият продукт, предлаган от компанията, който би бил от полза за млади и стари.